Mesures de contenció del Coronavirus a Marganell

Dijous 12/03/2020
D'acord amb les darreres mesures per a la prevenció i contenció del coronavirus, preses per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Marganell no oferirà atenció al públic de forma presencial. L'atenció telefònica i per altres mitjans digitals es seguirà prestant amb normalitat.

L'Ajuntament informa que les mesures es prenen amb un caràcter merament preventiu, per evitar una major propagació de la malaltia, i sempre seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya. Igualment, recomana a tota la ciutadania que s'informi a través del departament de Salut, Protecció Civil i altres canals oficials, i segueixi els consells de les autoritats sanitàries

 

Recomanacions per a la ciutadania

  • Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o bé amb solucions alcohòliques, especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Evitar el contacte estret amb persones que mostrin signes d'afecció respiratòria, com ara tos o esternuts.
  • Mantenir una distància de dos metres aproximadament amb les persones amb símptomes d'infecció respiratòria aguda.
  • Tapar-se la boca i el nas amb mocadors d'un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida.
  • Evitar de compartir menjar o estris (coberts, gots, tovallons, mocadors...) i altres objectes sense netejar-los degudament.

Per obtenir més informació sobre les mesures preses a nivell de Catalunya, es poden consultar a l'enllaç: http://web.gencat.cat/ca/coronavirus/

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/12/2021 13:49