Resultats de la votació dels pressupostos participatius

Del 18/04/2018 al 25/04/2018
El servei de biblioteca i intercanvi de llibres s'imposa en la votació dels pressupostos participatius

Dilluns dia 16 d'abril a les 17h es va tancar la votació i realitzar l'acte d'escrutini d'aquesta sobre els pressupostos participatius de Marganell.

Un total de 76 votants van escollir entre les 8 propostes sotmeses a votació, essent la del servei de biblioteca i intercanvi de llibres la més votada. Cal destacar la gran igualtat de vots entre la majoria de les propostes, fet que ha mostrat el gran interès que han despertat i la necessitat que es portin a terme en un futur proper.

A continuació, en segon lloc ha estat escollida l'adquisició de taules i cadires per a la Comissió de Festes, en tercer lloc l'ajut econòmic al Centre d'Esports Marganell, i en quarta posició la compra de carpes per a la Comissió de Festes. Totes aquestes han obtingut finançament dels 17.000€ dels pressupostos participatius.

A continuació, la millora del servei postal, la instal·lació de la marquesina a la parada d'autobús del Casot, l'arranjament de la Plaça de l'Església i el projecte d'apropament als oficis antics, s'han quedat, de moment, sense finançament.

Podeu consultar els resultats de les votacions al document adjunt.

 

 

 

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/12/2021 13:49