Autorització per franja perimetral antiincendis al Casot

Data de l'anunci: Del 30/01/2017 al 20/02/2017
L'Ajuntament sol·licitarà a la Diputació de Barcelona, una ajuda del 100% del cost de la neteja forestal per protecció d'incendis al voltant de les edificacions del Casot. Per poder-la executar subsidiàriament, requerim l'autorització dels propietaris de les parcel·les.

Benvolgut/da,

L'Ajuntament de Marganell, en compliment de les obligacions de la Llei 5/2003 de 22 d'abril, va aprovar un projecte de creació d'una franja perimetral de 25 metres d'ample al voltant de les edificacions del Casot, per protecció d'incendis forestals.

Aquest mes de febrer l'Ajuntament sol·licita a la Diputació de Barcelona, una ajuda del 100% del cost d'aquesta neteja forestal i per poder-la executar subsidiàriament, requerim l'autorització dels propietaris de les parcel·les per tal de poder entrar a fer la neteja.

Adjunt a aquesta carta hi ha una autorització que ha de firmar el/la propietari/a de la parcel·la i retornar-la a l'Ajuntament abans del 20 de febrer de 2017, per tal que es pugui executar la neteja de la franja en aquesta primera fase.

Recordem que aquesta neteja és molt important per tal de protegir el benestar de les persones i la integritat dels habitatges en cas d'un incendi forestal i per això demanem la vostra col·laboració.

 

Atentament,

Anna Garcia Ventura

Alcaldessa

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/12/2021 13:49