Ban: mesures d'estalvi d'aigua

Data de l'anunci: Del 27/06/2017 al 31/05/2099
Ban municipal: abastament d'aigua potable i mesures d'estalvi

BAN

El progressiu descens de les reserves d'aigua, causat per la manca de pluviometria durant els  darrers mesos, i l'augment del consum dels mesos d'estiu en que ens trobem, posen en una situació d'emergència, l'abastament d'aigua potable al Municipi de Marganell.  És per això que,

FAIG SABER:  

1. Que l'Ajuntament ha adoptat les mesures restrictives següents:

  • Els jardins, parcs i zones verdes públiques es regaran el mínim indispensable, i sempre que sigui possible, amb aigua no potable.
  • Les fonts amb polsador, de moment, continuaran obertes.

2.    L'Ajuntament està elaborant els projectes de  millora de la xarxa del Casot i del  municipi per garantir i millorar  el subministrament d'aigua potable de cara al futur.

3.    Es comunica a tots els veïns i veïnes de Marganell, que mentre duri aquesta situació excepcional,  es recomana que no es faci ús, d'aigua potable pel següent conjunt de practiques:

  • Reg de jardins, prats, horts, zones verdes i esportives mitjançant la utilització d'aspersors automàtics o pel sistema d'inundació. b.  
  • Reg de vials, carrers, sendes i voreres.
  • Ompliment de piscines.
  • Rentat amb manega de tota classe de vehicles  

4.    Momentàniament, i fins que no es passi a situació d'emergència, es recomana efectuar el reg imprescindible, o de supervivència de les plantes, amb sistemes de baix consum (gota a gota). 

Us agraeixo per endavant la vostra col·laboració per fer front a la situació. 

L'alcaldessa,

Anna García Ventura.

Ajuntament de Marganell

23 de juny de 2017

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/12/2021 13:49