Avisos de seguretat

El 1r. cop que entreu en alguna de les opcions de "Seu Electrònica" del web municipal, us pot aparèixer un missatge similar a aquests:

Missatge que apareix amb el navegador Mozilla Firefox :

Missatge que apareix amb el navegador Explorer

 

Missatge que apareix amb el navegador Explorer :

Missatge que apareix amb el navegador Mozilla Firefox.

 

No es tracta de cap virus, per tal de millorar la seguretat, el web incorpora un certificat de l'Agència Catalana de Certificació i la majoria de navegadors no el reconeixen, i per això mostren aquesta mena d'avís.

Fent clic a la opció "Entenc els riscos" o "Vaya a este sitio web (no recomendado)" del missatge que us mostra el navegador podeu afegir una excepció que us permetrà evitar-lo en les vostres futures visites.

Podeu tornar al web http://www.marganell.net o bé obtenir més informació sobre com ajustar el vostre navegador en els següents manuals de l'Agència Catalana de Certificació:

Instruccions per confiar en tots els certificats de CatCert instal·lats en diferents pàgines webs de manera permanent. [Opció recomanada]

Si us baixeu i instal·leu les claus públiques del certificat de CatCert, aquest certificat quedarà instal·lat en l'arrel del vostre navegador. En properes visites al web de l'ajuntament o en altres webs que tinguin instal·lat un certificat de CatCert no serà necessari validar de nou aquest certificat.

Instruccions per confiar sols en el certificat de CatCert d'aquesta pàgina web de forma permanent.

Si seguiu aquest procediment sols validareu el certificat de CatCert per aquesta pàgina web de manera permanent. En properes visites al web de l'ajuntament no serà necessari validar-lo de nou, però si en la resta de pàgines web que tinguin instal·lat un certificat de CatCert.

Podeu tornar al web, accedir a la seu electrònica de l'ajuntament o bé obtenir més informació sobre com ajustar el vostre navegador.

Més informació sobre els Certificats de l'Agència Catalana de Certificació: http://www.catcert.cat

 

    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01/12/2021 13:49